Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.  Днес

...
Това заяви пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев.  Днес
Коментари Харесай

Добрев от ГЕРБ обеща кабинет с непартийни лица от ранга на Габровски

Това съобщи пред Нова телевизия депутатът от ГЕРБ Делян Добрев. 

 

Днес следва Габровски да се срещне с “Демократична България ”, Българска социалистическа партия и “Български напредък ”. Към момента поръчките на Демократична България и Българска социалистическа партия са, че няма да поддържат кабинет с мандат на ГЕРБ. От партията на Стефан Янев се оповестиха за разговор. От Политическа партия също са безапелационни, че няма да поддържат кабинет с мандат на Борисовата партия, а от “Възраждане ” показаха, че няма да вземат участие в диалози с Габровски. 

 

Кандидатурата му за министър председател стана ясна в понеделник, когато президентът Румен Радев връчи първия мандат за сформиране на държавно управление.

 

" За мен е дълг и въпрос на чест да положа всички старания България да има държавно управление ", уточни Габровски и прикани за разговор и загърбване на политическите разлики. 

 

Ако ГЕРБ не успее да излъчи държавно управление, мандатът ще бъде върнат несбъднат и ще бъде връчен на втората по величина партия в това Народно заседание - “Продължаваме Промяната ”. От там обаче показаха, че е малко евентуално да предложат кабинет. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР